= U SMILE I SMILE.. OUHHH :]
WELCOME TO MY BLOG ! masuk lah.. jgn segan segan ;D

ABOUT ME

name penuh : nur asyiqin binti afandi
umur : 15 thun. calon PMR jyeah!
no. IC : 960527-14-****
aktiviti yg gemar dilakukan : bermesej, tidur,
makan dan bace novel. :)
kata kata akhir : follow my blog, thank you
friends. xoxo

Sunday, February 13, 2011

FOLLOW MY NEW BLOG :D

di sini ! klau nk follow lah www.miowwmioww.blogspot.com 

Thursday, January 20, 2011

             yeaaaaahhhh!! :]
akhirnya dapat jugak aku buat header niiiii <3
big smile :))))))) :P

cantik tak ? okay kurang cantik. lain kali aku bwat tg lbih cantik, okaaay ? ba ba ba ba byee :'D

Tuesday, January 18, 2011

merentas kebun kot.

jyeaaaaaaaaaahh ! arii nii aku tidak ke skolah. ye aku malass nak merentas desaaa. smlam aku dah serik kot :/ mcm nak putus kaki aku tau, nasib baik x putus lagii.. syukur. hihi :) jauh gile kot ktorang larii.. eh tak sbnarnye ktorang berjalan. haha, malas nak larii tau. start pun pkol 3 lbih mcm tuu. nsib baik x panas sgt tau. aiyaa. pastuu cikgu sruh lari. eii paling malas rsenye, hihi. ttpi llaki pnye trek lagii jaoh laa. ksian. ktorang yang perempuan pun dh sempot ape lagi llaki yang lagi jauh? ish. pastuu dh pkul 5 lbih bru la smpai skolah. gile lme la kami berjalan. trus je bli air tebu yang tawar kt dpan skola. aku rase skali sedut je kot aku mnum air tuu. haus gillaa. kwan aku ckp muke aku dh merah padam. eii. malu je. haha smpai rmah pkol 6. and then, trus ckp kt mak esok x nak dtg. yess. mak bagii. pastuu ckp kt mak kaki skit, pastu mak x de respond pun. whoaa sedih sedih. :'( *bhaha gedik. pastu trus mandi dan solat asar. lpas solat magrib pulak trus msok bilik dan teruss zzzzz..

Saturday, January 15, 2011

16 januari 2011

trententen tententennn..
weii, dh berzaman x update blog. riduu pulak.. ye la pun bkan nye slalu bkak komp nii haa. bwat homework memanjang. cewaaah.. hari first skola dah ade homework tau? mak aihh.. mmg terbaik lah. hehe :)
ari ni dduk rmh je. tdi time aku tga bwat bwat homework math subjek polygon, haha, kkak aku srUh tlong dye bwat biskut marie, ala biskut batik tuu. ktorang pggil bskut marie.. ntah mimpi ape aku ngan kkak aku bwat biskut marie. :O sbb dh lame ktorang x bwat biskut nii ha. okay, tdi cairkan butter smpai hangusss. hanguss wei. hitam legam jdinye. msokkan telor smpai telor tuu bleh masak. haha, mmg lawak. -,-
err, itu je lah kot aku nk cte ari nii.. haha, dh x tau nk crite pape. okayy daaa.

Saturday, January 1, 2011

okay, assalamualaikum semuaa. sempena thun 2011 nii aku jrang laa nk update blog. sbb nye thun nii aku PMR okay. online fb pun kadang kadang. hee. mgkin sabtu ahad bleh laa online. soo. jgn rindu aku okay ? haha. okay, aku PMR bkn 8A tpii 9 beb. haha. insyaAllah aku bleh buat yg terbaik. doadoakan laa. esok skolaaaah. whoaa. tbetbe aku nervous. xtau knpe. sbb dh besar kot. form 3. haha. x de kne mgene langsong -,-. okay laa aku nk pgi basuh bju skolah nii. x tau la bleh kering ke tidak. daaaa. bye bye <3

Friday, December 31, 2010

sempena thun baruu :)


new header. 
heee. haaa.. lawa tak ? okay aku tau x lawaa. haha. aku main ambik je header nii. tgok mcm okay je pastu trus edit. lantakla ape org nk ckp. background yg kt blakang tuu pun x lawa. eii. aku x tau la nk tkar yg baruu. sbb nnti kalau aku copy untuk code x boleh nk di paste. asl haa? aku tgok org lain pnye blog boleh je. ntah ntah blog aku bermasalah -,-' okay lah tuu je yg aku nk ckp arinii.. chow cin chaw dlu. bye <3

Thursday, December 30, 2010

smalam yeah

hye korang, apa macam arini ? ada happy ? ke ada sedih ? haaa.. aku harap korang happy lah ye ? dah mkn ? bgus. blom ? lagii bgus. haha. *merepek sekejap =,=


okay arini 30 aribulan. baruu la ade mase nk hupdate blog nii..
smlm aku pergi jj bukit tinggi dgn kakak aku. pgi dpn bustop tuu pkol 2. dgn kne mnggu lagii bbrpe minit yg agak lame akhirnye dpt jgk. dlm bas nk ddok tpii dh full. hee. terpakse la bediri. pastukan ade minah minah gediks di dlm itu bas. tepekik pekik, tebahak bahak dgn kuat nye. eii. x tau malu ke? dh la uncle dlm bas tuu dgn bkak laguu minachii yg sepatah haram pun aku x phm. -,- huh. 15 minit tuu aku smpai dn 15 minit tuu jgk aku x dpt dduk. okay. :D  haih.. letih naik bas. yelaa. tekde sape nk mengantornye. x pe x pe exercise ! kurus  gitu.

ni kakak aku. di kedai tropicana life. *cine blakang tuu interframe je. dh halau dye dh tpi nak jgk bediri kt situ.. :D

pastu jln jln jmpe plak beg ni haa.. tbe2 aku tgok mcm cantik plak. cantik ke ? bgi aku cntik laa jgk.
dh belek belek tuu berkenan plak. soo beli lah.. hee.


aku x dpt tgkap gmbar bnyk sgt sbb sebok bejalan and membelek barang. tuu je la yg aku dpt tgkp. 2 gmbar je. pastuu pkul 4 lbih balik laa. ape lagii nk tggu lame lame. smpai rmh pukul 5. wah. dri pkol 2 smpai pkul 5. tige jam dlm tuu pusing pusing. skru lutut aku pun dh jadi lemah. aduii. so. 2 drg je la yg ktorang bli smlm.. beg aku dan pencilbox kakak ku..



so. itu je lah post aku kali nii. best x ? okay trime kasih. haha :D bye